Annons
Onsdagen den 19:e januari
3.8°C 4.3m/s
Dagens namn: Henrik

Ohlssons fixar panten även i framtiden

Ohlssons arbetar med insamling av pantförpackningar på uppdrag av Pantamera/Returpack AB. Uppdraget sträcker sig över flera områden i Sverige, bland annat Stockholm/Mälardalen samt Skåne, Kronoberg, Kalmar och Hallands län.

Vi noterar att Ohlssons med huvudkontor i Landskrona återigen vinner insamlingen av pantförpackningar i Skåne län på uppdrag av Returpack. Det nya avtalet startar i mars 2023 och pågår i fem år med möjlighet till två års förlängning. 

Annons
 

– När insamlingsuppdraget startar 2023 har vi redan haft uppdraget i sju år. Vi är stolta över det nya förtroendet vi fått från Returpack, säger Ronny Thelin, Key Account Manager på Ohlssons.

Returpacks totala återvinning 2020 var 88,1 % av Sveriges sålda pantförpackningar vilket motsvarar över 2,2 miljarder burkar och flaskor. Enligt Returpack motsvarade insamlingen av pantförpackningar en total besparing på ca 180 000 ton co2e under 2020.
– Ohlssons samarbete med Returpack är oerhört viktigt för oss, inte minst ur ett hållbart perspektiv. Tack vare att fler pantar och att vi kan samla in pantförpackningarna för återvinning sparar vi energi och resurser som bidrar till en mer hållbar värld, avslutar Ronny Thelin.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser