Selmadagen flyttar till Sirius

Arkivbild
Arkivbild

Klockan 17.00 ikväll är det dags för Selmadagen. Det är föreningen Selma som för tolfte gången samlas för att visa upp sin verksamhet för allmänheten. I år är Restaurang Sirius på Borgmästargatan som är platsen för evenemanget.

– Detta är en dag med fokus på kvinnor men alla är varmt välkomna att besöka evenemanget. Kvinnor, män, äldre eller yngre. Det kommer att finnas något trevligt för alla, lovar Föreningen Selmas ordförande Ina Zachhau.

Det bjuds bland annat på föredrag av Åsa Hallengård, författaren som skrivit en trilogi med feelgoodkänsla som utspelar sig i Landskronamiljö. Dessutom kommer Anita Enberg, instruktör på Henka Dojo-Jujitsu, att prata om självförsvar och för sång och musik står The Singing Nurse, Ingela Wahlgren med pianist. Det ges även tillfälle att träffa konstnären Susanne Wärn-Persson som driver Galleri Lilla Paris. Kvällen avslutas vid 20-tiden med att priset för Årets Selma delas ut.
– Och naturligtvis har vi vårt lotteri samt servering av något gott att dricka, avslutar Ina Zachhau.

Till arkivet