Annons

Biljakt i Landskrona i natt

Strax innan klockan fyra på fredagsmorgonen greps två personer i 20-årsåldern på Koppargården. Gripandet föregicks av en biljakt i hög hastighet genom Landskrona. De båda gripna är misstänkta för att stulit en katalysator från en bil.

Annons
 

Biljakten inleddes med att en polispatrull som befann sig på E6 utanför Landskrona signalerade åt en personbil att stanna, men föraren valde istället att försöka smita, varpå en kortare biljakt följde.
– Jag hörde först hur det kom en bil i hög hastighet utanför mitt hus och direkt efter kom en polisbil i full fart och med blåljusen på. Jag hörde även hur det tutade längre bort. Det gick vansinnigt fort, uppger en boende på Pilåkersgatan.

Väl ute på Koppargården fann bilföraren det för gott att stanna och han samt två passagerare sprang från platsen. Två hann dock polisen i fatt medan en tredje person lyckades komma undan. Den ena som greps är hemmahörande i Helsingborg och den andra i Landskrona.

I bilens baksäte fann polisen en katalysator samt verktyg som förmodligen använts i samband med stölden. Var katalysatorn är stulen får polisutredningen visa. De infångade misstänks nu för stöld alternativt häleri.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser