Annons

Mordförsök vid Bryggargatan

En del av Bryggargatan och Rönnebergsgatan spärrades av på onsdagskvällen efter att skott avlossats mot en bil.
Foto: André Tajti, AT-Foto.se

Strax efter klockan 18 på onsdagen fick polisens regionledningscentral flera samtal om höga smällar från området kring Bryggargatan i Landskrona. Väl på plats fann man en personbil med förmodade skotthål. Ingen verkar dock ha skadats.

Annons
 

Polisen spärrade av ett område och kriminaltekniker samt specialsökhund genomförde en undersökning. Vad denna har gett samt om den beskjutna bilen är känd av polisen kan polisens pressinformation inte säga i skrivande stund. Klart är att ingen är gripen.

Klockan 22.34 togs avspärrningen av gatan bort.

En anmälan om försök till mord har upprättats.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser