Annons

19-åring omkom i trafikolycka

Strax efter klockan 22 på tisdagskvällen inträffade en singelolycka på Ringvägen i Landskrona. I bilen satt två män i 20-årsåldern. En av dessa avled till följd av sina skador. Mannens anhöriga är underrättade.

Annons
 

Det var strax väster om rondellen i korsningen av Ringvägen och Föreningsgatan som bilen körde in i ett träd intill Dow Sverige AB. Räddningstjänsten var snabbt på plats för att få upp bildörren så att föraren tas ut. Passageraren kunde ta sig ut själv. Därefter fördes de båda till sjukhus med ambulans. Förarens liv gick dock inte att rädda medan passagerarens skador inte var livshotande.

Polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppskada. En teknisk undersökning av fordonet kommer att genomföras. Om passageraren hunnit höras på onsdagsmorgonen är oklart i skrivande stund.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser