Annons

Glas och glamour under klubban

Joakim Karlsson på Skånes Auktionsverk visar upp en bråkdel av allt som kommer att gå under klubban på tisdagens onlineauktion.

Är du på jakt efter det där vintageplagget? Eller kanske svenskt exklusivt glas? Då ska du bänka dig framför datorn klockan 18.00 tisdagen den 19 oktober. Då inleds Skånes Auktionsverks onlineauktion med märkeskläder av klass. Därpå följer glas och en hel del annat. Totalt kommer 721 objekt att gå under klubban.

Annons
 

– Man kan väl säga att det finns två tongivande sektioner och det är vintagekläderna och konstglaset. Det senare är från Swedish Grace-eran från 1910- och 1920-talen och består av glas av mycket hög kvalitét. Här finns tongivande glaskonstnärer som Edward Hald och Simon Gate representerade, säger Joakim Karlsson på Skånes Auktionsverk.

Stora namn finns också på klädesavdelningen.
– Här ser vi namn som Louis Vuitton, Hermés, Burberry och Michael Kors för att nämna några, fortsätter Joakim Karlsson.

Men som traditionen bjuder så finns det sedan allt mellan himmel och jord att bjuda på.
– Här finns hur mycket som helst för alla plånböcker och har man tur så gör man ett riktigt fynd.

Visning äger rum på måndag den 18 oktober mellan klockan 13 och 19. Adressen är Enoch Thulins väg 13. Onlineauktionen går av stapeln på Skånes Auktionsverks hemsida dagen efter med start klockan 18.00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser