Aktuella ämnen tas upp på öppna S-möten

Niklas Karlsson kommer och berättar om Kommunutredningen SOU 2008 vid ett öppet möte på Västra Fäladens Folkets Hus
Niklas Karlsson berättar om Kommunutredningen SOU 2008 vid ett öppet möte på Västra Fäladens Folkets Hus på torsdagen.

Vi noterar att stadens Västra Socialdemokratiska Förening arrangerar ett par möten som allmänheten är välkomna att delta på.

Det första äger rum redan torsdagen den 30 september då riksdagsman Niklas Karlsson från Landskrona kommer och berättar om Kommunutredningen SOU 2008 som gjordes för att stärka kommunerna i landet så att de klarar av välfärdsuppdraget.

Nästa möte äger rum den 7 oktober. Då kommer Niklas Bohn, ordförande i HBT-Socialdemokrater i Skåne. Han kommer att diskutera hur det politiska läget ser ut, om omvärlden håller på att förändras, om fördomar och vad som måste göras. Niklas Bohn kommer även att prata kort om sin process från man till kvinna.

Höstens sista möte äger rum den 11 november då sjuksköterskan och författaren Hilda Bjerstedt kommer för att tala om hur den svenska sjukvården mår och hur vi ska få människor att vilja arbeta inom vården.

Samtliga möten är kostnadsfria och hålls på Västra Fäladens Folkets Hus och börjar klockan 18.30.

Till arkivet