Annons

Annorlunda loppis

Är du på jakt efter det där lite annorlunda?
Missa då inte helgens loppis.
Foto: Öresundsteatern

Ska du på maskerad? Eller är du en sådan som gillar att klä dig i annorlunda kläder? Då ska du ta dig till Norra Kyrkogränden 28 mellan klockan 11 och 15 på lördag eller söndag. Då kommer det att bli teaterloppis och det som säljs är Öresundsteaterns gamla rekvisita.

Annons
 

Lördagen och söndagen den 25 och 26 september säljer Öresundsteatern ut sitt kostym- och rekvisitaförråd på innergården till korsvirkeshuset på Norra kyrkogränden.
– Till försäljning kommer att finnas frackar, hattar, handskar, peruker, uniformer, teknik, möbler och rekvisita. Perfekt för den som letar efter kläder till maskerad. Eller kanske för den som vill ha ett minne från någon av våra föreställningar genom åren, säger Per Ullberg.

Det kommer även att finnas honung till försäljning. Honungen kommer från egen bigård på Billingen i Västergötland.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser