Annons

Vallokomotiven rullar så sakta igång

Carina Zachau (M), kollektivtrafiknämndens ordförande  ger sig tillsammans med  andra moderata regionråd ut på en Skåneturné.

Vi noterar att Venbon tillika kollektivtrafiknämndens ordförande i Region Skåne Carina Zachau (M) tillsammans med några partikollegor till helgen och början på nästa vecka ger sig ut på en Skåneturné.

Annons
 

Moderaterna i Region Skåne kommer fredag till måndag att genomföra en Skåneturné för att lyssna och diskutera hur Region Skåne kan bli en bättre plats att bo och arbeta på. Därför kommer man att hålla ett antal möten och träffa så många som möjligt i utomhusmiljö.

Moderaterna kommer att gå till val och begära förtroende som företrädare för Skåne.
– Därför vill vi ha en utvecklad dialog med medborgarna. Det handlar om framtiden när det Skåne vi älskar ska ta itu med verkligheten efter coronapandemin. Region Skånes sjukvård och kollektivtrafik utmanas av sjukvårdsköer och minskat resande. Det behövs en rivstart, menar blanda andra Carina Zachau som tillsammans med Carl Johan Sonesson, Anna Jähnke och Anna Mannfalk ger sig ut på Skåneturnén som bland annat når Landskrona på måndag.
– ­Efter att så länge ha varit begränsade till kontakt via telefon, facebook och e-post blir det ett lyft att träffa skåningarna öga mot öga, avslutar Carl Johan Sonesson (M), ordförande i Region Skånes styrelse.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser