Annons

Vens kulturhus vaknar till liv

Så sakteliga börjar Vens Kulturhus fyllas med konst, kultur, liv och rörelse.

På lördag klockan 13 är det vernissage på Vens Kulturhus. Två konstnärer, Örjan Wikström och Mikael Kihlman visar sina målningar och litografier.

Annons
 

Örjan Wikström, f. 1948, är bosatt i Paris och Stockholm. Han utbildade sig på Konstfack i Stockholm och på Konstakademien i Paris. Örjan Wikström är representerad bl.a. på Biblioteque Nationale i Paris, Museet i Lille, Frankrike, Nationalgalleriet i Oslo samt Museerna i Malmö, Norrköping och Kalmar. Hans arbetar mycket med ljus och siluetter i en tydligt igenkänningsbar stil.

Mikael Kihlman, f. 1953, är bosatt i Stockholm. Han är målare och grafiker som arbetar med torrnålsgrafik. Mikael Kihlman är autodidakt och finns representerad på British Museum i London, Moderna Museet, Statens Konstråd och i Malmös, Norrköpings, Borås´ och Värmlands museer.

Utställningen pågår från 31/7 – 22/8.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser