Annons

Cityidrott avslutar sommarlovet med konsert på stranden

Sonja Hildeman och Sebastian Tadros kommer till Lagunen den 5 augusti.

De senaste åren har Cityidrott avslutat sin sommarlovskatalog med en konsert på stranden Halvmånen i Landskrona och i år siktar de på ett helt nytt koncept tillsammans med kände youtubern och influencern Sebastian Tadros.
– Konceptet i år heter #hejkompis som vi under en tid har byggt upp tillsammans med Sebastian Tadros med syfte att förebygga ofrivillig ensamhet under sommarlovet men också peppa alla barn inför skolstarten till hösten som kan vara både nervöst och ensamt att börja ny klass eller ny skola, säger Daniel Glantz-Persson, verksamhetsledare på Cityidrott.

Annons
 

Med sig har Sebastian Tadros en av Sveriges största barnartister i form av Grannen Måns som det senaste åren charmat hela Sverige med sina sommarlovslåtar. Måns inledde dessutom hela programmet Sommarlov i SVT inför årets sommar och har precis startat sin egna Youtube-kanal. Med sig till Landskrona kommer också Sonja Hildeman från Helsingborg som slog igenom med sin låt “Våga chansa” som hon vann genom Sebastian Tadros egna youtube-tävling “Startskottet”. Sonja vann tävlingen och fick möjlighet att producera sin egna låt på riktigt, en låt som just nu streamats 700 000 gånger på Youtube.

Bakom konceptet #hejkompis finns en större mening och ett förebyggande arbete mot ofrivillig ensamhet bland barn och ungdomar, något Cityidrott jobbar med dagligen och något Sebastian Tadros brinner extra för.
– Cityidrott är en plats för alla och inget barn i Landskrona ska känna sig ensam vare sig det gäller under ett sommarlov eller någon annan gång under året. När vi började rita fram detta koncept med Sebastian insåg vi att det fanns många gemensamma nämnare från vår verksamhet och från Sebastians historia och hur allt började för honom. Det blev en perfekt matchning oss emellan och vad vi vill uppnå, säger Daniel Glantz-Persson.

Sommarkonserten #hejkompis är gratis för alla och genomförs den 5 augusti på Lagunen i Landskrona med två likadana spelningar samma dag klockan 14:00 och 18:00. Det finns begränsat antal platser till båda spelningarna men kräver ingen föranmälan eller köp av biljett innan.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser