Tingsek soular loss på Rådhustorget

Tingsek. Foto: Jens Nordström
Tingsek.
Foto: Jens Nordström

På fredag är det dags för sommarens tredje musikaliska gästspel på Rådhustorget. Denna gång bjuds det på soul och pop med Tingsek. Spelningen börjar klockan 19 och vill du försäkra dig om en riktigt bra plats så ska du förboka din gratisbiljett.

Tingsek har spelat in hela sju plattor sedan 2005. Den senaste, Home, släpptes så sent som i år. Han har även samarbetat med en rad olika artister genom åren, till exempel Timbuktu, Damn!, Adam Tensta, Ane Brun, Sarah Dawn Finer och Helt Off bara för att nämna några. På fredag bjuds det dock med all säkerhet mest på soul av bästa kaliber.

Tingsek kommer till Landskrona med sina vänner Måns Mernsten (Damn!) och Sebastian Lilja.

Boka din biljett här.

Till arkivet