Festen fortsätter för BoIS

Åter var han dominant på plan Viktor Wihlstrand, som dessutom fick kröna 3-0 segern med två egna nickmål.
Åter var han dominant på plan Viktor Wihlstrand, som dessutom fick kröna 3-0 segern med två egna nickmål. Arkivbild.

Landskrona BoIS fick en smakstart när man idag på Skytteholms IP mötte Vasalunds IF. Redan i den sjunde minuten kunde Filip Ottosson ge de svartvitrandiga ledningen på straff efter att Melker Heier blivit nerdragen. I andra halvlek kunde sen Viktor Wihlstrand nicka in inte mindre än två hörnor. Matchen slutade 3-0 till Landskrona BoIS som nu går till en välbehövlig semester. Som serieledare dessutom!

Solna bjöd på bästa tänkbara sommarväder när Landskrona BoIS gästade på lördagseftermiddagen. Från publiken sjöngs det för serieledarna från Landskrona och det skulle blott dröja lite drygt fem minuter innan domare Magnus Lindgren pekade på straffpunkten detta efter att företagsamme Melker Heier blivit nerdragen i straffområdet.
Ingen tvekan från Filip Ottosson som stenhårt och välplacerat satte bollen i målvakten Radu Mîțus vänstra hörn.

Robin Hofsö höll sig därefter framme och testade Vasalunds målvakt med såväl nick som skott.   

I den 21 matchminuten sträcker sig mittback Andreas Murbeck vid en brytning och tvingas till ett byte. In kom Johan Rapp.

Efter en halvtimmes spel pekar domare Lindgren på straffpunkten efter att en Vasalundsanfallare snubblat på eget ben. Rättskaffens assisterande kunde dock berätta vad som hänt och huvuddomaren kunde korrekt korrigera sitt misstag.

I anfallet efter sticker Robin Hofsö på djupet och tvingar Radu Mîțu till en strålande enhandsräddning. Här håller den moldaviske målvakten Vasalund kvar i matchen.

Med tio minuter kvar av andra får Viktor Wihlstrand bandageras sedan han slagit upp ett jack i pannan. 
Med BoIS-kaptenen bredvid plan trycker hemmalaget på och Denni Avdić tvingar Amr Kaddoura till en tokräddning.
Ytterligare en gång skulle BoIS-keepern visa på yppersta klass. Det var när han hindrade Mai Traore, klar för norska Viking, att från nära höll styra bollen i mål. Robin Olsen klass på den räddningen.

På tilläggstid i första halvlek serverar sedan Dennis Olofsson bollen in i plan till Sumar Almadjed som dock får se sitt skott gå i stolpen.

Andra halvlek är 2o minuter gången när Alexander Tkacz stångar till sig en hörna från vänster. En hörna han själv väljer att slå. Upp stiger Viktor Wihlstrand och bestämt nickar han in 2-0 med den bandagerade pannan. Tio minuter från slutet och en ny BoIS hörna. Denna gång från höger. Lika elegant sätter backbjässen pannan till bollen och åter får han se den gå i mål. 3-0 till BoIS vilket också blir slutresultatet

Nu får BoIS spelledigt i en månad innan det vankas derby mot Trelleborgs FF lördagen den 17 juli klockan 15.00. Sommaren här och festen den fortsätter!

Till arkivet