Annons

På läger med Annika Sörenstam

Alma Nilberger får en signerad plockhandske i gåva av Annika Sörenstam. Foto: Annika Foundation.

Vi noterar att 15-åriga Alma Nilberger från Landskrona GK har deltagit i Annika Cup på Isabergs GK. 

Annons
 

Annika Cup arrangeras årligen i samband att den svenska golfdrottningen, Annika Sörenstam, är i Sverige på sommaren och är ett kombinerat träningsläger och lagtävling för Sveriges mest lovande 13-15-åringar. De främst rankade flickorna i aktuell åldersklass blir inbjudna till lägret. 

Under tre dagar har Landskronatjejen Alma Nilberger tävlat och tränat med Annika Sörenstam samt fått medieträning. Lägg därtill att hon träffat nya golfkompisar och fått närvara vid en clinic i världsklass. I måndags var det tävlingsdag vilket avslutades med middag tillsammans med Annika Sörenstam och prisutdelning.  Som avslutningspresent fick deltagarna varsin signerad plockhandske. Plockhandsken är känd över hela världen då Annika Sörenstam ofta slår golfslag på långt håll som hennes caddie tar emot med handsken. 
– Det var en bra start på sommarlovet och  en fantastiskt inspirerande upplevelse, intygar Alma Nilberger.

Landets mest talangfulla golftjejer får en lektion av Annika Sörenstam. Foto: Annika Foundation.

Golfdrottningen Annika Sörenstam tillsammans med sina adepter. Lägg namnet Alma Nilberger på minnet. Kanske får vi se henne i de stora tävlingarna i framtiden. Vi håller tummarna. Foto: Privat.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser