Annons

Charmig julmarknad tackar för sig

Ett alltid lika populärt inslag är när hästen och vagnen snirklar sig genom folkmassorna.

Ett alltid lika populärt inslag på Kvarntorgets julmarknad är när hästen och vagnen snirklar sig genom folkmassorna.

I 17 år har Kvarntorgets Vänner hållit en mycket uppskattad julmarknad den andra advent. Så här på årets hittills varmaste dag meddelar dock arrangörerna att traditionen nu är bruten och att det mycket uppskattade inslaget i den pittoreska gatubilden kring “Plorren” nu upphör.

Annons
 

– Trots busväder vissa år har vi alltid lyckats genomföra evenemanget. Förra året satte dock corona-pandemin käppar i hjulet för oss och vi fick ställa in. Under fjolåret meddelade också Landskrona stad att de gamla marknadsbodarna vi använt var i för dåligt skick och kasserades. Något beslut om införskaffande av nya bodar har ännu inte tagits. Det betyder att vi tyvärr inte längre kan bjuda in till julmarknad på Kvarntorget, låter Sven-Erik Thosteman, ordförande i Kvarntorgets Vänner meddela.

Kvarntorgets Vänner vill tacka alla försäljare och landskronabor som har gjort det mödan värt att anordna marknaden.
– Vi vill också rikta ett varmt tack till Landskrona stad för deras stöd med bodar och annat som har möjliggjort julmarknaden, avslutar Sven-Erik Thosteman.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser