Annons
Onsdagen den 8:e december
Dagens namn: Virginia

Ohlssons fixar panten i huvudstaden

Ohlssons chaufför Roy Strand arbetar med insamling av pantförpackningar.

Vi noterar att Ohlssons tar över uppdraget för insamling av pantförpackningar i Stockholm och Mälardalen, på uppdrag av Pantamera (Returpack AB).

Annons
 

Från Skåne i söder till Stockholm i norr rullar de röda Ohlssonsbilarna idag.  Ohlssons med huvudkontor i Landskrona har fått i uppdrag att samla in pantförpackningar i Stockholm och Mälardalen.
– Genom att panta, ökar materialåtervinningen samtidigt som koldioxidutsläppen minskar. Vi är glada över att ha fått förtroendet för insamling i ytterligare ett område där vi kan vara med och bidra till en mer hållbar värld, säger Mikael Blomqvist, renhållningschef på Ohlssons. 

Uppdraget löper under sju år och omfattar åtta nya insamlingsbilar och flera nya kollegor till Ohlssons i region Mitt. Ohlssons kör redan panten i Skåne, Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Om Pantamera/Returpack AB
Pantamera/Returpack AB tillhandahåller det svenska pantsystemet som varje år tar emot cirka 2 miljarder pantburkar och PET-flaskor. Tack vare pantsystemet bidrar Pantamera till ett mer hållbart samhälle.

Om Ohlssons
Ohlssons AB grundades 1998 av Christer Ohlsson, som idag äger koncernen. Företagets tjänster består av renhållning och återvinning, farligt avfall, transport, entreprenad samt spol- och rörteknik. Koncernen sysselsätter cirka 600 anställda, omsätter omkring 1 miljard och verkar främst i södra Sverige samt Stockholm/Mälardalen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser