Annons

Ny krögare flyttar in i Rådhuset

Jonas Nord, från Poplanäs Invest AB och Filip Carlsson från Dinnergruppen ser fram emot att öppna på Rådhuset i november.
Foto: Landskrona stad

Nu är det klart med en ny krögare i Harrys före detta lokaler på Rådhuset. Det blir Blackstone Steakhouse som flyttar in, en kedja som i dag finns på tio platser i Sverige, bland annat Göteborg, Jönköping och Växjö. De nya krögarna hoppas kunna öppna i november.

Annons
 

Landskrona stad har skrivit hyresavtal med Dinnergruppen som ska vara franchisetagare för Blackstone Steakhouse i Landskrona. Konceptet finns i dag på tio platser i Sverige, från Sundsvall i norr till Växjö i söder. Detta blir den första Blackstone steakhouse-restaurangen i Skåne.
– Vi är glada över att få komma till Landskrona där vi har hittat en lokal på ett perfekt läge, mitt i stadskärnan med bra flöden. Rådhuset är en unik lokal som vi ser fram emot att utveckla och som passar väl ihop med vårt koncept. Vi hoppas att restriktionerna lättar så att vi kan genomföra en grand opening i november, säger Filip Carlsson på Dinnergruppen.

Det är naturligtvis glada miner på Stadshuset när man nu hittat en ny krögare till lokalen.
– Det är väldigt roligt att de vackra lokalerna i rådhuset fylls med liv igen och jag är glad över att få välkomna Blackstone Steakhouse till Landskrona. Ett välkommet tillskott som stärker stadens restaurangutbud och även lockar fler till stadskärnans nöjen och butiker, säger Anna Classon, tillväxt- och näringslivschef i Landskrona stad.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser