Annons

Billy Magnusson covid-smittad

BoIS åkte på säsongens första förlust när man föll borta mot Jönköping i lördags. Nu hoppas BoIS tränare att laget ska ”studsa tillbaka i vinnarspåret” direkt när laget tar emot Örgryte på lördag. Klart är dock att det blir assisterande tränare Max Mölder som leder laget. Anledningen är att Billy Magnusson smittats av covid-19.

Annons
 

Det var på söndagen, dagen efter matchen mot Jönköping, som Billy Magnusson fick de första symptomen.
– Jag märkte att jag började tappa lukt och smak och då blev jag misstänksam direkt. Sedan kom tröttheten och lite halsont. Och visst visade testet vad jag misstänkte. Det sköna är att ingen annan verkar ha blivit smittade, säger han från sin karantän i hemmet.

Han är dock inte minsta orolig för att hans karantän ska påverka lördagens match.
– Det kommer Max att fixa perfekt. Vi har redan analyserat motståndarna och veckans träningar har gått bra. Det kommer dock att kännas märkligt att se matchen hemma i soffan, säger tränaren.

Vad har då Billy Magnusson för funderingar kring Örgryte. Laget ligger näst sist och har en seger på de första sex omgångarna.
– De har gjort en nysatsning och inte fått så bra utdelning rent poängmässigt ännu. Men det är ett lag som vi måste se upp med. Det finns inga lätta matcher i Superettan. Det låter som en klyscha men så är det.

Matchen börjar klockan 13.00 och förhoppningsvis är det sista matchen som spelas inför näst intill tomma läktare.
– Det ska bli obeskrivligt skönt att få tillbaka publik även om det bara är 500. Och det härliga är att då är jag tillbaka på banan igen, avslutar Billy Magnusson.

En kommentar till "Billy Magnusson covid-smittad"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Smittspridningen halverad på två veckor

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser