Annons

BoIS spelade oavgjort mot Norrby

Uppdaterad kl 15.50

Trots att Norrby var det bästa laget så lyckades BoIS få med sig en poäng hem från Borås efter att matchen mot Norrby slutat 1-1. Båda målen kom i första halvlek.

Annons
 

Norrby började bäst och hade ganska bra koll på händelserna när Kevin Jensen plötsligt fick ett skottläge i den 12 minuten. Han drog till med högerfoten och bollen letade sig in i mål via en försvarare.
Men glädjen varade inte länge. I 23 minuten fick Norrby en av sina nio hörnor (BoIS hade tre på hela matchen) och denna nickade Rasmus Örqvist i mål.

Norrby fortsatte att styra det mesta av spelet och var framför allt farliga på fasta situationer. I 43 minuten var det nära att Norrby tog ledningen men det tunga skottet gick rakt på Amr Kaddoura.

Andra halvlek såg i stort ut som den första Norrby hade det mesta och det bästa av spelet. BoIS tilläts ta kommandot under korta perioder men någon press lyckades inte de randiga få på Boråslaget. Hetast sett med randiga ögon var Oscar Petersson som ställde till det en del för hemmalaget halvvägs in i andra halvlek men riktigt hett blev det aldrig.

BoIS tränare Billy Magnusson summerar matchen.
– I första halvlek är vi inte med alls. Vi blir nertryckta och har mycket bolltapp. Vi ska vara glada att vi har 1-1 i paus. I andra är det bättre men vi fortsätter att ha mycket bolltapp. Vi gör totalt sett en mindre bra prestation men för ett ok resultat, säger han.

BoIS är alltså fortfarande obesegrade inför den fjärde omgången då Athletic Eskilstuna gästar IP lördagen den 8 maj. 
– Med tanke på att vi är nykomlingar så är det klart godkänt att ha sex poäng på fyra matcher. Men vi kan inte spela hur många oavgjorda som helst. Det är bättre att vinna en match och förlora en än att spela två oavgjorda, säger Billy Magnusson innan han hoppar upp på bussen som ska ta laget tillbaka till Skåne.

Noterbart är att Sumar Almadjed är avstängd till nästa match.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser