Förhandling med ny krögare i Rådhuset pågår

Det finns inget kvar på utsidan av Rådhuset som påminner om Harrys konkurs för drygt ett år sedan. Snart kan det dock komma upp nya skyltar om allt vill sig väl.
Det finns inget kvar på utsidan av Rådhuset som påminner om Harrys konkurs för drygt ett år sedan. Snart kan det dock komma upp nya skyltar om allt vill sig väl.

För drygt ett år sedan gick Harrys i Rådhuset i Landskrona i konkurs. Sedan dess har lokalerna stått tomma. Fastighetsägaren, det vill säga Landskrona stad, håller dock som bäst på att förhandla med en ny part som är intresserad av att öppna upp restaurangen.

På onsdagen sågs ett flertal hantverkare jobba i lokalerna som tidigare inhyste Harrys på Rådhuset. Spekulationer om att en ny krögare är på ingång satte fart direkt. Anna Classon, näringslivsansvarig på Landskrona stad försäkrar dock att det inte rör sig om att någon krögare är klar för inflyttning.
– Jag har faktiskt inte en aning om vad som hände på onsdagen, säger hon på torsdagsmorgonen.

Hon avslöjar dock att man förhandlar med en intressent.
– Vi har en dialog med en part. Jag kan dock inte avslöja om det är en kedja eller en egen krögare som är intresserad. Det är dock ingen som har någon verksamhet i staden just nu, säger Anna Classon.

Hon vill inte heller spekulera i när ett eventuellt avtal är klart.
– Jag är alltid optimist. Men om man betänker att jag hoppades att affären med Dagab och Axfood, som blev offentligt nyligen, skulle bli klar efter sex månader men att det tog två år, så vågar jag inte sia om när vi är klara med Rådhuset.

Klart är att ett öppnande kan ske ganska snabbt så snart ett avtal är påskrivet.
– Det är så nytt att inga större förändringar måste till. Därför tror jag inte att hantverkarna som sågs där på onsdagen hade något större jobb. Det är praktiskt taget inflyttningsklart, avslutar Anna Classon.

Till arkivet