Annons

Misstänkt mordförsök på Segergatan

En man i 25-årsåldern med allvarliga skador fördes med ambulans till Helsingborgs lasarett natten till fredagen. Han hittades av polisen på en parkeringsplats på Segergatan då de var där med anledning av ett förmodat pågående bilinbrott.

Annons
 

Larmet till polisen inkom strax innan klockan 01. Polisens kriminaltekniker var under natten på plats för att utröna vad som hänt samt samla spår i syfte att knyta gärningsman till brottet. Polisen har dessutom genomfört dörrknackning i området.

Strax efter klockan fem på morgonen hävdes avspärrningen.

Mannen fördes till Helsingborgs lasarett i ambulans. Hans tillstånd är stabilt men allvarligt.

Händelsen utreds som försök till mord. Ingen person är i nuläget misstänkt för brottet.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser