Annons

Besked om sommarfest i maj

Filip Siljemark och Daniel Nyman är redo för en coronaanpassad sommar på Lagunen. Nu avvaktas nya besked om riktlinjer från FHM innan planeringen kan fortlöpa för en sommarfest såväl på Halvmånen som i övriga centrala Landskrona.

I januari klargjorde Landskrona stad att det inte skulle bli någon karneval 2021. Istället ville man satsa på en sommarfest i egen regi under två månader. Detta för att bland annat behålla greppet om festligheterna.
– Dessutom ska det vara lätt att anpassa allt i och med att vi inte vet hur situationen med Corona kommer att se ut. Vi måste vara flexibla, sa Anna Classon, tillväxt- och kommunikationschef på Landskrona stad i samband med att planerna presenterades. Något som i allra högsta grad gäller idag då ingen vet hur och när lättnader kommer att ske.

Annons
 

– Det är en svår situation där vi inväntar nya besked med riktlinjer för vad som gäller för sommaren. Vi räknar med att få detta från Folkhälsomyndigheten den 3 maj. Därifrån får vi ta det. Jag räknar med att vi kan ge er information om sommaren den 4 maj, säger Anna Classon idag.

Tre miljoner kronor finns budgeterat för ”Sommarfesten”.

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser