Sommarvlogg från Familjen Englin

Då och då dimper det ner hälsningar och liknande i Landskrona Direkts e-postkorg. Oftast är det korta meddelanden från utombys gäster som varit i staden. Men ibland kommer det något extra. Som till exempel detta från familjen Englin från Falköping i Västergötland.

”Hej!

Jag heter Jesper Englin och bor i Falköping. Jag och min familj har nyligen startat en Youtube-kanal tillsammans och idag har vi släppt en vlogg där vi besöker Landskrona (från i somras).

Min mamma/barnens farmor bor i stan, tidigare även min kära mormor. Vi kommer ofta på besök från Västergötland. Det vore jättekul om ni ville kika på videon och se om vår koppling till staden är intressant för er! 🙂

Ha en fin fredag!”

Såklart tackar vi för hälsningen och delar mer än gärna med oss av familjen Englins vlogg från sitt besök i vår stad.

Till arkivet