Annons

Två nya singlar från Melody Records

Bosse Nilsson i Prebens Pågar har släppt en ny singel genom sitt skivbolag Melody Records.
Foto: Mattias Persson.

Det lokala skivbolaget Melody Records har släppt två skivor på kort tid. Förutom tunga VaterSon så har Prebens Pågar med Melody Records Bosse Nilsson på gitarr släppt sin tjugonde skiva. I båda fallen är det singlar som släppts.

Annons
 

“Allt och Lite till” av Prebens Pågar är en singel som är skriven av Lars Lundgren (Perikles) och av Bosse Nilsson. Skivan spelades in nu i januari.
– Det en glad och positiv låt som passar bra i dessa annars dystra tider, säger Bosse Nilsson och fortsätter.
– Som det festival- och karnevalband som Prebens Pågar är så kan man också höra det i detta arrangemang. Det är en bra upptempo låt med massor av shakers, slagverk och ett snyggt brassarrangemang, det doftar sommar, folkfest, dans och livemusik.

Beträffande VaterSon, det vill säga Jimmy och André Drexler, så är det bandets åttonde skiva som släpps av Melody Records och alla har mottagits mycket bra.
– De har även lyckats ta sig in på en hel del bra listor såväl inom Sverige som utomlands, informerar Bosse Nilsson.
– Förra årets album “Tellus” som kom den den 24 april har idag passerat 360 000 lyssningar och låten “The Wall” över 100 000. Det är mycket bra, säger Bosse Nilsson och berättar om bandets nya singel.
– “Wissam” är en annorlunda låt ifrån VaterSon men likaså fullt berättigad och förståelig. Den handlar om skjutningen på Möllevången i Malmö 2019 där VaterSon råkade befinna sig på en restaurang. Givetvis sätter detta sina spår och som en del av det har bandet skrivit denna låt. Medverkar på skivan gör även rap-artisten Fred Alert och låten framförs både på svenska och engelska. 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser