BoIS vann sista cupmatchen

Efter två raka förluster avslutade BoIS årets cupäventyr med en rättvis seger på bortaplan mot Stockholmslaget Akropolis. Efter en mållös första halvlek kunde Robin Hofsö och Oscar Petersson göra vars ett mål i andra halvlek.

BoIS började dock ganska darrigt. Akropolis hade hög press på de randiga men efterhand som första halvleken avlöpte så förändrades matchbilden. BoIS skapade en hel del målchanser men bollen ville inte in.

Matchbilden förändrades inte nämnvärt i andra halvlek och efter en knapp timmes spel fick hemmalaget en spelare utvisad efter att han dragit ner Oscar Petersson som var på väg att skapa ett friläge. Det tog sedan inte lång tid innan BoIS spräckte nollan genom Robin Hofsö som kunde peta in bollen efter ett vackert anfall.

BoIS fortsatte att rumma på rejält och hade flera bra lägen att avgöra innan Oscar Petersson punkterade matchen genom att göra 0-2.

BoIS cupävetyr slutar med en tredjeplats i tabellen. Nu kan laget fokusera helt på att vara i så gott trim som möjligt den 10 april då Superettan drar igång. Närmast väntar en träningsmatch mot Halmstad BK på bortaplan på fredag.

Till arkivet