Annons

Hade drygt 12 kilo amfetamin – Nu väntar åtal

Polisen hade under en tid spaning på en 28-årig Landskronabo som misstänktes för narkotikaaffärer. Och efter ett tips från den danska polisen i höstas så slog polisen till den 23 oktober ifjol då mannen befann sig på Milstolpen. Han hade innan tillslaget varit i Helsingborg och köpt narkotika, allt under inseende av polisen.

Annons
 

När de skulle gripa honom på Milstolpen så gjorde han våldsamt motstånd. Till slut fick de dock in 28-åringen i polisbilen och när fordonet undersöktes så hittades drygt 12,6 kilo amfetamin. Polisen uppskattar att värdet på narkotikan på gatan är värt drygt 2,5 miljoner kronor.

På tisdagen lämnades en stämningsansökan mot 28-åringen in. Förutom grovt narkotikabrott så är han misstänkt för narkotikabrott, ringa narkotikabrott och våldsamt motstånd.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser