Annons

Fortsatt förändringsresa för M

På tisdagskvällen omvaldes Annika Segerlund enhälligt till Landskronamoderaternas ordförande. Foto: Privat.

Annika Segerlund tog vid som ordförande för Landskronamoderaterna 2020 och har tillsammans med avgående styrelse påbörjat vad Landskronamoderaterna kallar för en förändringsresa. Något som den omvalde ordföranden tänker ska fortgå i år tillsammans med den nyvalda styrelsen.

Annons
 

Annika Segerlund är med sina fyra år som aktiv moderat förhållandevis ny i politiken, men inte ny som förändrings- och förbättringsledare. Hon har en bakgrund som mångårig chef i flera företag och organisationer i Skåne.  
– Vi hade, liksom de flesta, ett omställningsår 2020. Inte uteslutande kopplat till pandemin utan även utifrån den nya och tydliga riktning föreningen antog i början av förra året. Allt för att nå nya mål och lyckas bättre i kommande val. Nu arbetar vi vidare för att flytta fram positionerna ytterligare.

– Jag sa detta efter årsmötet förra året också, men det tål att upprepas. Det ska inte råda några tvivel om vad vi står för eller vad våra medlemmar och väljare kan vänta sig av oss, säger Annika Segerlund.

(M)ångfald positivt
Landskronamoderaterna väljer att blanda nya politiker med erfarna när den nya styrelsen nu formeras.
– Mångfald är alltid positivt, poängterar Annika Segerlund som menar att lokalavdelningen tog viktiga steg framåt under fjolåret, pandemin till trots.
– Vi blev fler medlemmar, vi har fler som är aktiva på olika sätt i föreningen och vi kommunicerar mer kontinuerligt med våra väljare via olika kanaler. Jag ser att vi behöver flytta fram våra positioner ytterligare och jag kommer att leda arbetet med att ta fram en ny vision under 2021.

Landskronamoderaternas nya styrelse:
Annika Segerlund, ordförande
Kenneth Görtz, vice ordförande och senioransvarig
Ulrika Dakouri ,  ansvarig för Moderata Kvinnor
Staffan Blonde, sekreterare
Hans Raita, kassör
Jan-Åke Lindström, ledamot
Martina Roslund, ledamot
Ulf Carlsson, ledamot

Dessutom är Torbjörn Brorsson, självskriven ledamot i egenskap av kommunalråd och likaså MUFs ordförande Betty Rosenqvist.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser