Annons

ICA-handlare lånar ut bilsläp gratis

Regina Issal är VD på ICA Kvantum och hon visar stolt upp de två släpen som man nu kan låna gratis hos henne.

Regina Issal som driver ICA Kvantum på Östervångs plan i Landskrona brukar tänka utanför boxen. Förutom att hon aktivt sponsrar Cityidrott och arrangerar fredagsdans med personalen varje vecka så har hon börjat låna ut släp till bilen alldeles gratis.

Annons
 

Hon betonar dock att det inte är hennes släp.
– Det är inget som jag tjänar pengar på då det inte är mina släp. Jag upplåter dock plats till dom och betalar för att ha min reklam på sidorna, säger hon.
– Det var faktiskt en kollega som hade avtal med  Freetrailer och det tyckte jag lät som en spännande idé. Man måste ju synas, säger hon och skrattar.

Från och med förra veckan kan allmänheten låna en gratis släpvagn oavsett om man är kund hos ICA Kvantum eller inte. Släpvagnarna är utrustade med ett digitalt lås som möjliggör att användaren själv kan låsa upp och återlämna släpet via en app. För den som hämtar en släpvagn på plats är tjänsten gratis i upp till 24 timmar. Vill man boka i förväg och säkerställa att det finns ett tillgängligt släp kostar det 29 kronor första dygnet.
– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda en så smart och smidig lösning till våra kunder och allmänheten. Det ligger ju också i tiden att under dessa coronatider kunna hyra den utan något personligt möte, säger Regina Issal.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser