Annons
Fredagen den 17:e september
Dagens namn: Hildegard, Magnhild

Fisk på sportlovsmenyn för Cityidrott

Jonny Karlsson från Cityidrott lockar med nya aktiviteter på Sportlovet. En av nyheterna är en fisketur med efterföljande tillagning av fångsten på Erikstorp.

Cityidrott fortsätter att skapa aktiviteter i Landskrona och med ett stundande sportlov framför sig väljer verksamheten att inte ligga på latsidan.
– Vi utmanar oss själva hela tiden med att skapa nya aktiviteter som ska möta efterfrågan hos alla barn och unga som vi har till vardags och sportlovet är en vecka som ska handla om rörelseglädje bland alla barn i Landskrona kommun. Vi gillar att kombinera idrott med kulturella och sociala inslag, något som syns i årets sportlovsvecka hos oss, säger Marcus Hansson, verksamhetsledare på Cityidrot

Annons
 

En nyhet i årets sportlovsvecka är en fisketur på Landskronabåtarna kombinerat med matlagning på Erikstorp där barnen både kommer få lära sig att fiska men även lära sig att tillaga det man fångat med hjälp av några av Erikstorps kockar.
– Vi ville göra detta redan i somras men tiden sprang iväg så att vi inte hann genomföra det då men det ska bli spännande att se resultatet och är väldigt glada att kunna samarbeta med Landskronabåtarna och Erikstorp i detta. Vi kommer även öppna upp möjligheten för föräldrar på kvällen på Erikstorp som kommer kunna avnjuta en middag, tillagad av sitt eget barn, hälsar Jonny Karlsson från Cityidrott.

I övrigt blir det även aktivitetsdag på Landskrona ridklubb, Youtube-utmaningar, skattjakter, bollsporter och grillning tillsammans med Cityidrott under vecka 8.
– Vi kommer ha alla aktiviteter utomhus och fortsätta följa gällande restriktioner från både Landskrona stad lokalt, Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet, fortsätter Jonny Karlsson.

Något som många barn och föräldrar kanske kommer kunna notera är att det inte blir ett hoppland på Cityidrott i år som annars har varit en tradition varje sportlov sedan många år tillbaka.
– Med tanke på rådande omständigheter så har vi valt att inte göra ett hoppland detta sportlovet. Vi brukar ha runt 800 barn hos oss under 6 timmars tid, vilket är helt galet roligt.  Vi väntar tills det här är över så vi kan göra ett gigantiskt hoppland igen, avslutar Marcus Hansson.

Här hittar du allt som är på gång hos Cityidrott under Sportlovet

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser