Annons

Två bränder på fyra timmar

Räddningstjänsten fick rycka ut två gånger på kort tid på onsdagen. I båda fall rörde det sig dock om mindre bränder.

Annons
 

Första larmet kom strax efter klockan nio på förmiddagen då en elcentral till en villa mellan Glumslöv och Kvistofta börjat brinna. Branden släcktes snabbt och inga personer kom till skada. Polisen misstänker inget brott gällande denna brand.

Larm nummer två kom klockan 12.46. Denna gång var det en köksbrand i en lägenhet på Gjörloffsgatan som orsakade utryckningen. Även här släcktes branden snabbt. De första uppgifterna tyder på att det brunnit i matlagningsolja.
Inte heller här rapporterades det om några skadade personer.
En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser