Annons
Fredagen den 21:e januari
1.3°C 10.1m/s
Dagens namn: Agnes, Agneta

Fängelse för knarkbrott

En landskronabo i 40-årsåldern har dömts till fängelse i två år och tre månader för en rad olika brott. Den främsta orsaken till fängelsestraffet är att mannen knyts till en stor mängd kokain och cannabis.

Annons
 

Det var den 1 oktober 2020 som polisen stoppade mannen i en bil vid utfarten av Kopparhögarnas koloniområde. Han hade då varit inne i en koloni under cirka 10 minuter. Då polisen visiterade honom hittade 57,3 gram kokain i hans kalsonger. Vid den påföljande husrannsakan i kolonin hittade polisen ytterligare 42,3 gram kokain samt 770 gram cannabis. Cannabisen kunde dock inte knytas till mannen varpå åtal inte kunde väckas för den delen av narkotikan.

Förutom grovt narkotikabrott dömdes mannen till ringa narkotikabrott, olovlig körning samt för rattfylleri.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser