Annons

Grannbråk slutade med grov misshandel

En man född 1966 fick föras med ambulans till sjukhus sedan han misshandlats av en granne. Det var vid 12.45 på nyårsdagen som misshandeln ägde rum på Pilgården i Landskrona. Den misstänkte är en 18-årig man som under måndagen kommer att begäras häktad.

Annons
 

Enligt polisen ska målsäganden ha slagits i huvudet med ett hårt föremål och det finns även uppgifter om att något vasst föremål har använts. Målsäganden uppges ha fått svåra skador men har kunnat höras. Vad som ligger bakom misshandeln är inget som polis eller åklagare vill gå ut med.

18-åringen begärs häktad misstänkt för grov misshandel men förnekar brott.

En kommentar till "Grannbråk slutade med grov misshandel"

  1. Pingback: Misshandel på Pilgården | AT-Foto

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser