Till er läsare: Önska god helg

Madeleine Friberg som driver Blomsterhörnan på Prästgatan vill visa de som stödjer Landskrona Direkt och önskar god helg sin uppskattning. Hon skänker en fin julgrupp till Jonas Hallin, en av alla som sätter in en slant denna vecka
Madeleine Friberg som driver Blomsterhörnan på Prästgatan vill visa de som stödjer Landskrona Direkt och önskar god helg sin uppskattning. Hon skänker en fin julgrupp till en av de som sätter in en slant på Landskrona Direkts stödfond senast på torsdag.

Gång på gång blir vi på Landskrona Direkt medvetna om det stöd vi har hos våra läsare. Nu tar vi nya tag i vår kamp för överlevnad och erbjuder alla läsare att önska God Jul och Gott Nytt År.

Förra veckan visade många sin uppskattning genom att sätta in en peng på Landskrona Direkts Stödfond.  Poul W. Lorenzen och hans vän Ulf Nietosvuori från Restaurang Sirius och LA BBQ Team tyckte som oss och skänkte gammeldansksill och kanelfläsk till några av de som satte in en peng. Stort tack till er alla.

Krisen för Landskrona Direkt är dock på lång väg över. Vi kämpar dagligen för vår överlevnad. Alla förstår säkert vår situation då vårt levebröd är annonsförsäljning och de som annonserar hos oss är näringslivet i staden. Det är dock många, framför allt inom handel som, precis som vi, har det tufft. Och därför hoppas vi på fortsatt stöd från er läsare.

Detta faktum i kombination med att vi står inför jul och nyårshelg har gjort att vi återupptar våra helghälsningar för er läsare, det vill säga dig som privatperson. Sätt in en valfri summa på Landskrona Direkts stödfond och du får ditt namn med under rubriken GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR på Landskrona Direkts stödfondssida.

Glädjande är också att Madeleine Friberg som driver Blomsterhörnan på Prästgatan vill visa de som stödjer Landskrona Direkt och önskar god helg sin uppskattning. Hon skänker en fin julgrupp till en av de som sätter in en slant senast på torsdagen den 17 december klockan 16.00.

Skriv namn på de som helghälsar i rutan för meddelade när du swishar.

SWISHA TILL 123 360 46 00

Det är mycket rörande att se hur våra läsare på ett eller annat sätt visar sin uppskattning för vårt arbete. I helgen överraskades vi med att vi på redaktionen utsetts till kalenderpojkar i den julkalender som hänger i fönsterna till en bostad på Gamla Kyrkogatan.
Till arkivet