Annons

Polisen prejade drograttfyllerist på motorvägen

Polisen fick natten till torsdagen tips om en bil som körde i hög hastighet och utan lysen på motorvägen i norrgående körriktning. Bilens signalement larmades ut till polispatruller i området och den aktuella bilen anträffades av en patrull vid Glumslöv. När patrullen skulle stoppa bilen försökte föraren att köra ifrån patrullen men stoppades omgående genom prejning i låg hastighet.

Annons
 

Vid kontrollen uppstod en misstanke om att föraren var narkotikapåverkad och han medtogs för vidare provtagning. Utöver misstanken om drograttfylleri misstänks mannen även för att ej ha stannat på polismans tecken och grov olovlig körning.

Ingen person kom till skada i samband med händelsen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser