Annons

Besked om skärpta råd på gång

Just nu förs diskussioner mellan Folkhälsomyndigheten, Region Skåne och Länsstyrelsen i Skåne om en eventuell förlängning av de skärpta allmänna råd som infördes i Skåne den 27 oktober. 

Annons
 

Besked om detta kommer senast under morgondagen. Råden gäller i nuläget fram till den 17 november. 

– Vi ser ännu inga klara tecken på att samhällspridningen avtar trots att många verkar hörsamma de skärpta allmänna råden. Vi för diskussioner med Folkhälsomyndigheten tillsammans med Länsstyrelsen om en fortsättning eftersom skärpningen av de allmänna råden bara gäller till och med imorgon. Genom de skärpta allmänna råden har alla skåningar fått stöd i hur de kan hjälpa till med att minska smittspridningen, säger Eva Melander, smittskyddsläkare i Region Sk

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser