Dags att nominera årets företagare

Sofie Björklund och Per "Pelle" Rosengren fick utmärkelser för Årets Unga Företagare 2020 och Årets Företagare 2020 vid en ceremoni på Erikstorp.. Vem som blir årets företagare 2020 återstår att se. Det är dags att nominera.
Sofie Björklund och Per ”Pelle” Rosengren fick utmärkelser för Årets Unga Företagare och Årets Företagare 2019 vid en ceremoni på Erikstorp den 2 juni i år. Vem som blir årets företagare 2020 återstår att se. Det är dags att nominera.

En av årets stora händelser för organisationen Företagarna är när de delar ut utmärkelsen Årets Företagare och Årets unga företagare. Nu är det dags att nominera till de båda utmärkelserna

Nu är nomineringsprocessen gällande årets företagare och årets unga företagare i full gång. Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Varje år prisar Företagarna även en ung företagare som uppnått något extra med sitt företagande.

Här kan du nominera.

Till arkivet