Landskronabo häktad misstänkt för grovt narkotikabrott

Bilden har inget med de båda misstänkta att göra
Bilden har inget med fredagens gripande att göra.

I fredas greps en 28-årig Landskronabo på Milstolpen. Klart är att han är misstänkt för grovt narkotikabrott. Men vilken drog det rör sig om eller hur mycket vill inte Peter Ståhl, åklagare vid riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet, berätta om.

Åklagaren är mycket förtegen om såväl vad som hänt och vem den misstänkte, och numera häktade mannen är.
– Det enda jag vill säga är att han är 28 år och är folkbokförd i Landskrona samt att gränsen för grovt brott överskridits, säger åklagaren.

På frågan om var gränsen för grovt narkotikabrott går säger han att det beror på vilken drog det rör sig om. Landskrona Direkt frågar efter de vanligaste varpå Peter Ståhl informerar om att gränsen för cannabis är 5 kilo. Amfetamin är 500 gram, kokain är 100 gram och heroin är 50 gram.

28-åringen, som nekat till brott, är häktad till den 23 november. Då ska åtal väckas eller nytt häktningsbeslut tas.

Till arkivet