Rån mot bensinmack

Tidigt på fredagsmorgonen rånades bensinmacken på Föreningsgatan. Det rör sig om en gärningsman som med hjälp av ett stickvapen tilltvingade sig en summa kontanter innan han försvann från platsen. Polisen söker vittnen till händelsen.

Det var klockan 06.49 som polis och väktare larmades till butiken. När polisen kom till platsen hade gärningsmannen redan flytt in mot stan. En ur personalen befann sig i lokalen och denna är hörd. Mannen ska ha burit mörka kläder samt en mörk ryggsäck i samband med rånet.

Polisen söker nu efter rånaren i området och vill gärna komma i kontakt med eventuella vittnen till händelsen.
– Nu undrar vi om någon sett en person som haft bråttom in mot stan vid den aktuella tidpunkten, säger Katarina Rustin, presstalesperson för polisen.

Har du sett något? Ring 114 14.

Till arkivet