Nytt kontorshotell i Landskrona

Mats Hoff och xx hoppas på många nya hyresgäster .
I detta före detta sädesmagasin kan man nu hyra kontorsplats.

Mats Hoff har tidigare drivit kontorshotell i bland annat Malmö. Men så fick han syn på ett väldigt speciellt hus i Landskrona. Han kontaktade vännen Magnus Delin som då hade verksamhet i bilbranschen och i våras slog de till. De sålde sina respektive företag, bildade företaget LA Crown och köpte fastigheten som tidigare ägdes av Walters Kaffe i Landskrona. Nu ha de byggt om i lokalerna och erbjuder såväl fasta som öppna all-inclusive kontorsplatser för alla och envar.

– Vi hade inget med Landskrona att göra tidigare men huset tog oss hit. Jag såg det först på Blocket, säger Mats Hoff.
– Vi har skapat platser i öppna ytor där man kan sitta och jobba, diskutera eller rent av bara surfa eller chilla. Men såklart har vi även kontorsrum att hyra samt mötes och konferensrum, säger Magnus Delin.
– Hos oss hyr du en kontorsplats per månad eller per dag. Mötes- & Konferensrum hyrs ut antingen per timme, halv- eller heldag. Finns det behov för än längre hyra, exempelvis för en flerdagars utbildning så fixar vi givetvis även detta.

Det är i sanning mycket speciella lokaler. Det före detta sädesmagasinet, som ligger intill Österleden strax öster om Örja, är mycket smakfullt ombyggt.
– Mycket har gjorts av de tidigare ägarna men nu har vi satt vår egen prägel. Det är praktiskt taget bara en soffgrupp kvar, säger Mats Hoff och visar runt.

Det är bjälkar och trappor om vartannat och i mitten av lokalen kan man se ett par våningar upp. Överallt i lokalen står det arbetsytor varvat med platser för fika.
– De vi riktar oss till framförallt är de som önskar en plats att kalla sin och som verkligen uppskattar en kreativ och annorlunda arbetsmiljö med en enorm flexibilitet. De kan komma hit dygnet runt och sätta sig på en plats och börja jobba direkt.  Men de ska även ha någonstans att ta en paus. Här kan man ha ett socialt umgänge trots att man jobbar själv, berättar Mats Hoff

Mycket är gjort men mer är på gång.
– Vi kommer att ha ett litet fik med platser både inne och ute här också. Allt för att hyresgästerna ska trivas. Man kan till och med ha sin after work här. Här finns det mesta man kan önska sig, säger Magnus Delin.

Idag hyr de tidigare ägarna Walters Kaffe en del av byggnaden. Dessutom har företaget Vardagshjälten sina lokaler i och intill byggnaden.
– Men nu ser vi fram emot att fylla huset.

Mats Hoff och xx hoppas på många nya hyresgäster .
Mats Hoff visar upp de fina lokalerna.
Det finns gott om arbetsplatser i det före detta sädesmagasinet.

Till arkivet