En tillbakablick på årets fotofestival

76-årige Sven Pettersson fortsätter att dokumentera vad som händer och sker i Landskrona. Landskrona Foto Festival var inget undantag. Här gästade han rent av Landskrona Direkts redaktion som ibland byter skepnad och då kallar sig för Galleri Direkt.
76-årige Sven Pettersson fortsätter att dokumentera vad som händer och sker i Landskrona. Landskrona Foto Festival var inget undantag. Här gästade han rent av Landskrona Direkts redaktion som ibland byter skepnad och då kallar sig för Galleri Direkt.

Filmaren Sven Pettersson tar oss med på Landskrona Foto Festival vilken gick av stapeln den 4-20 september 2020. Rundturen tar sin början på Tyghuset hos projektledare Hannah Fredriksson och avslutas på Galleri Direkt där Håkan Karlsson, Örjan Kristenson och Jacob Karlzon ställde ut bilder och frikostigt delade med sig av sina tankar kring fotografi.

Till arkivet