Annons

Notorisk biltjuv togs på bar gärning

På fredagskvällen larmades polisen till Idrottsplatsens parkeringsplats på grund av pågående bilinbrott. Väl på plats påträffades en man i 30-årsåldenrn och han kunde genast knytas till en bil med sönderslagen ruta. När polisen sedan undersökte de övriga bilarna på parkeringsplatsen upptäcktes inte mindre än sju bilar till som fått rutorna inslagna.

Annons
 

Polisen påträffade dock inget stöldgods på den misstänkte mannen. Han är dock misstänkt för minst ett av inbrottsförsöken. Polisen har också koll på den misstänkte då han är känd för tidigare bilinbrott. Den misstänkte är skriven i en kommun i norra Sverige.

Det finns dock fler tjuvar i farten i Landskrona. Hela 22 inbrott eller inbrottsförsök i personbilar har rapporterats in i helgen. Dessa har inträffat runt i hela staden. Dessutom har två lastbilar utsatts för inbrott.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser