Annons

Gymnasieelever deltar i digital miljökonferens

Hela nästa vecka, med start nu på söndag, kommer fyra elever från Öresundsgymnasiet tillsammans med sin lärare Karin Warlin att delta i den stora internationella miljökonferensen för lärare och gymnasieelever CEI2020 Indonesia. På grund av Corona blev den inte av i somras – den skulle ha varit på Java – men nu har arrangörerna efter mycket slit och planering gjort om hela konferensen så att den är digital. 

Annons
 

– Vi kommer att delta med en grupp från NA18 och de kommer att  hålla föredrag, lyssna på andras,   delta i workshops, diskussioner, kulturella evenemang och mycket annat. Det blir en oerhört intensiv men förhoppningsvis spännande vecka, meddelar Karin Warlin.

Totalt medverkar 200 elever från 15 länder.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser