Annons

Mordet skedde på Kungen

Här, mellan husen på Segergatan 8 och 6, är brottsplatsen där en 23-årig Landskronabo skadades så allvarligt att han senare avled.
Foto: Google maps

På söndagen omkom en 23-årig Landskronabo efter att han utsatts för dödligt våld. Nu går polisen ut med uppgiften att mannen utsattes för våldet mellan höghusen på Segergatan 6 och Segergatan 8. Polisen är dock fortfarande förtegen om vad för typ av våld som mannen utsatts för.

Annons
 

Bilden om vad som hände på Västra Fäladen i söndags börjar klarna. Tina Anderberg är lokalpolischef i Landskrona berättar följande.
– Brottsplatsen är mellan Segergatan 6 och Segergatan 8. Nästa uppgift är att han kör mot en stolpe på Remigatan och förs sedan medvetslös till sjukhus där han avled, säger hon.

Polisen har gjort en teknisk undersökning av bilen som 23-åringen körde.
– Vi har gjort vissa fynd som pekar mot vad som hänt 23-åringen. Men vad det är vill vi inte gå ut med. Inte heller om vi hittat spår som leder mot någon speciell person.

Andreas Hulting, vakthavande befäl hos polisen, uppgav tidigt för Aftonbladet att 23-åringen knivskurits. Detta är dock något som Tina Anderberg varken bekräftar eller förnekar.

Just nu går polisen genom vittnesförhör och tittar på alla tips som kommit in.
– Vi har fått in en hel del tips och vi kollar alla. Dessutom kommer vi att knacka dörr i fastigheterna runt brottsplatsen. Det kan eventuellt redan ha påbörjats, säger Tina Anderberg.

Läs mer:

Polisen har lokaliserat brottplatsen för det misstänkta mordet. En teknisk undersökning av platsen har genomförts.
Foto: Fredrik Wall

Foto: Fredrik Wall

23-åringen lyckades ta sig i bil några hundra meter innan färden avslutades mot en stolpe på Remigatan/Segergatan.
Foto: Fredrik Wall

En kommentar till "Mordet skedde på Kungen"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | 23-åring häktad misstänkt för mord

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser