Annons

Misstänkt mord i Landskrona

Uppdaterad 16.25

Det råder oklara omständigheter kring en trafikolycka med dödlig utgång på söndagen. Det var en 23-årig man som färdades i en bil på Remigatan/Löpargatan som körde in i en stolpe. Mannen fördes till lasarett men hans liv gick inte att rädda.

Annons
 

Mycket tyder på att mannen ådragit sig skador som inte har med bilolyckan att göra och polisen misstänker att brott kan ligga bakom olyckan.
– Han har inte åsamkat sig skadorna själv och han är avliden, därav brottsrubriceringen mord, säger Jörgen Winberg, inre befäl vid polisen i Helsingborg till hd.se.

Med största sannolikhet han mannen blivit knivskuren.
– Först pratades det om skottskador, sedan har man backat från det och att det nog mest är stickskador, men det får den rättsmedicinska undersökningen fastställa. Det är rätt så många oklara omständigheter i ärendet, säger Andreas Hulting, vakthavande befäl hos polisen till Aftonbladet.

I övrigt är det locket på.
– Fallet ligger hos avdelningen för grova brott. Det enda vi egentligen bekräftar just nu är att ingen misstänkt är gripen samt att vi mer än gärna tar emot tips, säger Åsa Emanuelsson på polisens informationsavdelning.

En kommentar till "Misstänkt mord i Landskrona"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Mordet skedde på Kungen

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser