Soul på stora scenen

Den 30 september tar soulen över scenen på Landskrona Teater.

Onsdagen den 30 september gästas Soultime på Landskrona Teater av den talangfulle låtskrivaren Sebastian Lilja, eller Hush Forever som hans personliga soloprojekt heter. Med sig har han ett flertal stora artister.

– Med en själfull röst och vacker musik, självklart medryckande och med starka melodier kommer han med eminenta medmusiker fylla teatern med de sköna vibbar som kännetecknar en typisk Soultime-kväll, säger Pinge Persson, en av arrangörerna av Soultime.

Spelningen äger rum i stora salongen.
– Det blir så nu under corona. Vi säljer femtio biljetter och då kan gästerna sitta med avstånd.

Sebastian Lilja har spelat med storheter som med Louise Hoffsten, Magnus Tingsek, Owe Thörnqvist, Sonja Aldén, Hasse Andersson, Daniel Lemma och många andra. Han är också en av hörnpelarna när det vankas ”Världens snabbaste allsång”.

Nu har han dock sitt eget projekt som han döpt till Hush Forever. Med på scenen står Måns Mernsten, Rasmus Svensson, Ale William Sjöström och Oskar Cresso.
– Måns är väl närmast känd för att spela keyboard för Timbuktu och Damned samt Tingsek, informerar Pinge Persson och fortsätter.
– Alla i bandet har det gemensamma att de lirat med Tingsek. Förutom Måns så spelar Rasmus trummor och han har även spelat med Wildie- Ale William Sjöström har lirat bas med Miriam Bryant och Albin Gromer. Slutligen spelar Oskar Cresso ett flertal instrument och han har tidigare musicerat  med bland annat Emil Jensen, säger Pinge Persson och hoppas på ”fullsatt”.
– Det är som sagt 50 biljetter för att få lapp på lucka. Därför gäller det att boka i tid.

Köp biljett via Tickster.com

Till arkivet