Annons

Ny onlineauktion

Tisdagens onlineauktion på Skånes Auktionsverk är väldigt blandad. Några större samlingar är inte aktuella och något specifikt tema har man inte heller denna vecka. Det innebär dock inte att auktionen skulle vara mindre spännande än vanligt.

Annons
 

Allt fler har börjat att byta ut konsten som hängt länge på väggarna. Det finns till och med de som regelbundet byter ut konsten i hemmet.
– Det är en kul insikt. Många säger att de har fullt på väggarna och därför inte kan köpa konst trots att de gillar vad de ser. Men om man ändrar regelbundet så kan man alltid ta hem spännande alster och då är våra aktioner perfekta. Vi har ofta allt från modern till klassisk konst bland våra rop, säger Joakim Karlsson på Skånes Auktionsverk

För den som gillar det lokala finns det några rop som kan vara intressanta.
– Vi har en oljemålning på pannå av Gunnar Jonn och den har motiv från Landskrona. Dessutom har vi två äldre kartor över Landskrona, säger Joakim Karlsson.

Det finns även en hel del objekt under kategorin smycken.
– Guld och silver är populärt idag, ädelmetaller över huvud taget. Det är hett och här finns fortfarande fynd att göra.

Samtliga 645 objekt finns till beskådan under måndagen mellan klockan 13 och 19. Adressen är Ringvägen 48. Onlineauktionen startar klockan 18.00 på tisdagen den 8 september.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser