Annons

BoIS tog viktiga poäng i kampen om en kvalplats

Filip Olsson svarade för matchens enda mål mot Trollhättan.
Arkivfoto: Nisse Nilsson.

Om än lite turligt så kunde Landskrona BoIS på söndagseftermiddagen inkassera tre nya poäng i jakten på en kvalplats till Superettan. Trollhättan besegrades med 1-0 efter ett sent mål av Filip Olsson.

Annons
 

Någon större fotbollsmatch bjöds det inte på när Landskrona BoIS och FC Trollhättan möttes på söndagen. BoIS ägde mest boll i första halvlek men matchen jämnades ut allteftersom tiden gick.

Efter en timmes spel jublade de fåtaliga närvarande på Landskrona IP efter att Jonathan Asp slagit en frisparken, som gästernas målvakt tvingats lämna retur på och en framstormande Passi Prudence tryckt in bollen bland nätmaskorna. Glada miner tills linjedomarens höjda flagga upptäcks. Målet bortvinkat för offside.

Med kvarten kvar att spela gör Philip Mårtensson i BoIS-målet en jätteräddning när han kommer ut bra och täcker av ett Trollhättan-läge till hörna. Mycket nära mål för gästerna.

När man började fundera på om det tunga matchandet med tre matcher den senaste veckan var orsaken till att det såg tungt ut på en del ben så avancerade Filip Olsson fram. Vek in i plan och klippte till. Bollen via ansikten på en Trollhättanback och in i mål. Snöpligt för gästerna men desto roligare för BoIS.

1-0 segern innebär att BoIS nu har lika många poäng , 29 som Utsikten på andra plats. Dock är det en bit kvar till serieledande Värnamo på 40 poäng.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser