Annons

Hårdrocksquiz med Darwiche

Hårdrockande Darwiche spelar på Mythos den 5 september.

Hårdrocksbandet Darwiche hade i våras planerat en hårdrockskväll på Mythos men så kom Coronapandemin emellan och evenemanget fick ställas in.
–  Det har varit en tråkig och dyster tid för de flesta. Vi tänkte nu försöka förgylla tillvaron lite genom att genomföra vår spelning på Mythos den 5 september under corona-anpassade former, säger bandets trummis Fadi ”Freddie” Darwiche.

Annons
 

Kvällen kommer att fokusera helt och hållet på temat hårdrock.
– Vi kommer att starta kvällen med ett hårdrocksquiz i samband med middagen och fina priser utlovas till vinnarna. Därefter kommer Darwiche att stiga på scenen och ta med publiken på en resa bakåt i tiden till hårdrockens glanstid. Många kända och många glömda hits kommer att spelas, säger Fadi Darwiche och utlovar en minnesvärd kväll.

Darwich bildades redan på 1980-talet
– Vi har rötterna i hårdrocken när den var som bäst, säger Fadi Darwiche som bildade bandet tillsammans med sina sjungande systrar Jacqueline och Patricia samt brodern Gassan på gitarr.

– Till spelningen på Mythos har vi  återförenats med vår orginalbasist  Richard ”Bud” och gitarrist Jays, avslutar Fadi Darwiche.

Spelningen äger rum på restaurangens uteserveringen. Platserna är begränsade till 50 personer och bordsbokning gäller på 073-395 17 57.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser