Annons

37-årig man åtalas för våldtäkt

En 37-årig man ska på fredag åtalas för våldtäkt. Enligt åklagare så har mannen sommaren 2018 hållit en kvinna i en lägenhet mot hennes vilja under en natt och då våldfört sig på henne vid ett flertal tillfällen. Mannen uppger dock att allt ska ha skett frivilligt. Allt enligt hd.se.

Annons
 

Mannen och kvinnan hade träffats under vänskapliga former tidigare. Han bjöd då hem henne på middag i sin lägenhet i Landskrona och det var då han tvingade henne att stanna. Mannen våldförde sig på kvinnan under fyra timmar innan hon lyckades fly och larma polis. Hon uppsökte också sjukvården för att dokumentera sina skador, uppger tidningen.

Polisen grep mannen men efter att de släppt honom på fri fot så flydde han landet. Efter att ha varit internationellt efterlyst sedan brottet begicks så greps han i Tyskland tidigare i år och fördes sedermera till Sverige där han nu väntar åtal.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser