Annons

Låna en flytväst

Låna en flytväst på brandstationen.

Vädret inbjuder till vattenaktiviteter, båtfärder och fiske med mera. Vet du att det går bra att låna en flytväst hos Räddningstjänsten i Landskrona?

Annons
 

– Vi är en flytvästdepå. Det innebär att att man får låna flytvästar i upp till tre dagar. Det är toppen om man ska ut på havet, fiska, bada, eller kort och gott all aktivitet i eller kring vatten. Till exempel är det en självklarhet för alla som ska ut med båt att ha flytväst men det kan också vara en extra säkerhet för små barn som leker vid vattenbrynet, givetvis i kombination med ständig tillsyn, säger André Tajti vid räddningstjänsten.

– För barn har vi räddningsvästar och för vuxna har vi både räddningsvästar och seglarvästar. En segelvästen är lite mindre och smidigare men den är inte designad för att hjälpa användaren att vändas rätt i vattnet och hålla upp huvudet ovanför vattenytan som en räddningsväst är. 

Om man vill låna en väst så går det bra att komma till brandstationen på Motorgatan 4.
– Bäst är om man ringer innan till styrkeledaren på 0418-470727 så vet man att vi är hemma. Stationen är bemannad dygnet runt men vi kan vara ute på larm eller övning, avslutar André Tajti.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser